HappyEride, ny elcykelsajt!

Datum:
23 juni 2018 13:23

Välkommen till HappyEride, du som tidigare besökt vår systersida Happyride kommer att känna igen dig. Här kommer du att kunna läsa tester av elcyklar och artiklar om elcykling. Dessutom kommer vi självklart att ha ett forum där ingen fråga eller något ämne är för stort eller för litet.

Att elcykeln är här för att stanna är det inte längre någon tvekan om. Många njuter dagligen av den extra skjuts som motorn ger och kan i många fall också förlänga sina turer rejält. En elcykel är på många sätt precis som en vanlig cykel men med lite extra skjuts när det behövs. Och precis som cyklar utan hjälpmotor så finns det elcyklar i nästan alla prisklasser, det finns både bra och dåliga men också faktiskt lagliga och olagliga. Vi kommer att försöka reda ut regelverk både i trafiken och utanför det område där trafiklagstiftning härskar.

Shimano

I Sverige är det som pendlarcykel elcykeln varit mest framgångsrik.

Vi kommer också att i det redaktionella få in människorna som cyklar elcykel, personporträtt och intervjuer med tillverkare.
Det kommer också att dyka upp en hel del tester, vi har ambitionen att både testa standardcyklar, mountainbikes och packcyklar. Får vi låna en landsvägscykel med motor så tar vi helt säkert ett par turer på den också.
Och på vårt forum hoppas vi att det kommer vara möjligt att hitta ännu mer konsumentvägledning från andra användare. Oftast finns det otroligt mycket kunskap och erfarenhet hos användarna. Men kanske allra mest hoppas vi att forumet kan hitta samma härliga livskraft som systersidan Happyride har.

Sterling Lorence

Elcyklar och allt som hör till, det är vad vi kommer skriva om.

Sterling Lorence

Bild från ett test vi publicerat där Treks nya el-mtb får bekänna färg (grön).

Till en början kommer vi att fylla på med matiga artiklar, både om prylar och mer praktiska frågor som elcykelpremien och vad som egentligen gäller utanför allmän väg. Var vi hamnar om ett par år är ni, våra läsare med och påverkar, det ni gillar och efterfrågar kommer vi givetvis att jobba mer med.
Hoppas att ni kommer trivas här och känner er lika laddade som vi, det här ska bli spännande.

 

KÖP & SÄLJ

Använd Happyrides Köp & Sälj som är Sveriges största dedikerade cykelmarknad. Några populära avdelningar är:
Mountainbike säljes
Racercykel & Landsvägscykel säljes
Elcykel säljes
Det är gratis att annonsera.