• Färsking försöker välja cykel.

  Av:
  Newbie
  Hejsan alla elcykel experter!

  Jag är i desperat behov av lite hjälp!

  Fick för några månader sen den brilljanta idén att jag skulle införskaffa mig en elcykel. Vilket visade sig vara en fullständig jävla djungel av kopiöst utbud av produkter och väldigt mycket olika åsikter och tankar kring detta ämne. Jag har försökt att navigera denna förädiska terräng genom att läsa tester och diverse. Allt detta resulterade egentligen bara i den tråkiga insikten att jag är en ganska oteknisk och trög person.

  SÅ nu tar jag till internet och (förhoppningsvis) människor som är mycket mer insatta i ämmnet än vad jag är.

  Mina behov av ovannämnd cykel är som följer:

  Den kommer i allra högsta grad användas till pendling fem gånger i veckan, 15km enkel tur med MYCKET backar. Har egentligen inga reservationer om det är assist över 25 kmh eller om det slutar där, vill bara ha en cykel som är solid och inte så mycket tjaffs med, en så kallad arbetshäst kanske?
  Priset är också ganska relevant, blir inte direkt hård av tanken att spendera 30K för en cykel så låt oss använda det som nått "tak".

  Jag måste förhålla mig till den norska marknaden eftersom jag för tillfället valt att bosätta mig hos våra kära grannar i väst!

  Utöver det så är jag väldigt flexibel och ENORMT tacksam för egentligen alla tips och råd ni kan bidra med. Det jag kom fram till under mina sorgliga dektektiv månader var dessa tre modeller vilket jag inte ens är kapabel att nässla ut vilken som skulle vara mes föremånlig, se länkar nedan.

  https://www.buddybike.no
  https://www.elife.no
  https://www.buddybike.no

  OBS, Cykel från elife kostan nu 22k och har absolut kortast leveranstid, vilket är bra! Men kom gärna med förslag om ni vet om bättre!

  PÅ FÖRHAND, ETT STORT TACK!
Denna sida är flyttad:
Besök elcykel forumet

KÖP & SÄLJ

Använd Happyrides Köp & Sälj som är Sveriges största dedikerade cykelmarknad. Några populära avdelningar är:
Mountainbike säljes
Racercykel & Landsvägscykel säljes
Elcykel säljes
Det är gratis att annonsera.