Mer pengar till elfordonsbidraget

Datum:
01 september 2018 21:40

Intresset för elfordonsbidraget är så stort att Naturverket nu skriver på sin hemsida att årets anslag beräknas ta slut om några veckor. Om ansökningarna fortsätter att strömma in i samma takt, pekar prognosen på att årets pott tar slut i slutet av september. Mer pengar kan dock vara på väg in.

Naturvårdsverket fortsätter att granska ansökningarna i den ordning de kommer in och utbetalning göras så länge pengar finns. Vad som kan vara värt att veta, är att Naturvårdsverket i nuläget inte kommer att sluta ta emot ansökningar efter det att pengarna tagit slut. Däremot kommer Naturvårdsverket varken behandla ansökan eller betala ut några pengar innan ytterligare anslag finns för 2018 eller ny budget gjorts för 2019

Naturvårdsverket har dock fått signaler från regeringen om att ytterligare pengar ska kunna betalas för 2018. Den exakta summan är ännu inte känd. Enligt sidan Allt om Elcyklar, bekräftas ett extra anslag av Martin Kling (pressekreterare hos finansmarknadsminister Per Bolund) men med förbehållet att den nuvarande regeringen får igenom sin höstbudget. Denna beräknas presenteras runt den 20 september.

KÖP & SÄLJ

Använd Happyrides Köp & Sälj som är Sveriges största dedikerade cykelmarknad. Några populära avdelningar är:
Mountainbike säljes
Racercykel & Landsvägscykel säljes
Elcykel säljes
Det är gratis att annonsera.