Trek utökar sitt utbud av elcyklar

Datum:
03 september 2018 08:41

Elcykeln är här för att stanna, det visar inte minst Trek när de presenterar 2019 års sortiment. Utbudet av El-MTB´n Powerfly har exempelvis mer än fördubblats från 10 modeller till 26. Även när det gäller pendlingscyklar och citybikes finns ett generöst utbud.

Oavsett vilken typ av cykel man är ute efter så finns numera det mesta med elmotor. Trek visade i veckan upp sitt utbud i Malmö.

Jennie Fasth

Powerfly LT 9.7 Plus

El-MTB´n Powerfly har fått hela 16 nya modeller inför 2019. Cykeln som utrustats med ett avtagbart integrerat batteri (RIB) ska underlätta för byte av batteri för den som planerar en längre sträcka. RIB-konstruktionen möjliggör batteribyte utan verktyg eller mek med skruvar som man helst vill slippa i terräng. På Powerfly nås batteriet från drivsidan för bättre skydd mot smuts och ökad tillgänglighet. Samtliga Powerfly-cyklar levereras med Bosch Performance CX-motor, optimerad för användning i terrängen samt Bosch Purion-kontroller och 500 Wh-batteri.

Treks pendlingscykel Super Commuter har också förstärkts med nya modeller inför 2019. En robust pendlingshoj för det skandinaviska klimatet med fraktmöjligheter och belysning. Cykeln levereras med Bosch PowerPack 500 Wh, integrerat i ramen.

För citycyklisten finns även en rad nya modeller. I TM+-serien återfinns exempelvis TM2+ Lowstep som förenar den sportiga looken med Lowstep-geometri för att underlättar för cyklisten att sitta upp och av. Även Dual Sport har utökats med ett större utbud av hybridcyklar som kan kompletteras med både pakethållare, skärmar, fitnesselektronik efter tycke och smak.

Överlag känns det som om Trek jobbat med att underlättat för köparna att göra sina elcyklar mångsidiga.

 

 

 

 

KÖP & SÄLJ

Använd Happyrides Köp & Sälj som är Sveriges största dedikerade cykelmarknad. Några populära avdelningar är:
Mountainbike säljes
Racercykel & Landsvägscykel säljes
Elcykel säljes
Det är gratis att annonsera.