• Kvarlämnad avbitet vajerhölje i ny elcykel! Vad göra?

  Av:
  Kwitten
  vajerhölje.jpg

  Hallå elcykelkamrater!

  Jag har nyligen köpt en elcykel från en utländsk internetbutik. Jag är överlag rätt nöjd med mitt köp, men det är en liten detalj som grämer mig.

  Butikspersonalen (?) har nämligen lämnat kvar ett felaktigt draget internt vajerhölje i min cykel som petar ut ur ramen på höger sida.
  På vänster sida av ramen går två höljen in från bakbroms och växeln. På höger sida av ramen ska bara sladden från färddatorn anslutas.

  Hur ska jag gå tillväga för att få bort höljet? Det går att dra det utåt ungefär 2 centimeter men sen tar det stopp. Någon som varit med om något liknande eller vet vad som bör göras?
 • Re: Kvarlämnad avbitet vajerhölje i ny elcykel! Vad göra?

  Av:
  Plush
  Reklamera till butiken du köpt den hos. Hör vad deras motbud blir...
  Förmodligen får du lämna in hos någon lokal välrenommerad handlare och betala vad dom begär för att lösa problemet och sen får du ersättning av den butik du köpt hos efter att du skickar in kvitton.
 • Re: Kvarlämnad avbitet vajerhölje i ny elcykel! Vad göra?

  Av:
  Kwitten
  Jag följde ditt råd och kontaktade butiken. Det slutade med att jag blev ekonomiskt kompenserad istället. När det tids nog blir dags att byta ut drevet ska jag passa på att öppna upp motorhuven och försöka avlägsna vajerhöljet själv.
 • Re: Kvarlämnad avbitet vajerhölje i ny elcykel! Vad göra?

  Av:
  Plush
  Ja det är ju en lösning. Lite udda men..
  Det blir säkert bra.

Tyvärr, bara registrerade användare får skriva inlägg i detta forum.

Klicka här för att logga in